Terug

Volg Shownieuws

Teen Mom-Jenelle mishandeld door haar man David

Teen Mom-Jenelle mishandeld door haar man David

Nieuws

23 okt 2018, 16:41

Teen Mom-Jenelle werd onlangs in het ziekenhuis opgenomen, omdat ze zou zijn gestruikeld over een vuurkorf in de tuin. Maar nu is er een 911-opname opgedoken waaruit blijkt dat er iets veel ergers aan de hand is. Ze is mishandeld door haar man David Eason.

In de uitgelekte opname is een zeer aangeslagen Jenelle te horen. Ze zegt: "Mijn naam is Jenelle Eason en mijn man heeft mij net mishandeld. Hij drukte mij op de grond... Sorry, in de tuin. Ik denk dat ik mijn sleutelbeen hoorde breken en ik kan mijn arm niet bewegen. Hij heeft gedronken en ik denk dat hij daarom gewelddadig is." Ook vertelt ze dat ze bijna niet kan ademen.

Daarna wordt Jenelle gevraagd of David wapens in zijn bezit heeft."Nee, dat heeft hij niet. Ik weet niet wat er met hem aan de hand is." Waarna ze laat weten dat ze niet meer weet wat ze moet doen. De politie wordt vervolgens naar het huis van Jenelle en David gestuurd.

Inmiddels lijkt alles koek en ei tussen de twee. Nadat de opname uitlekte, plaatste Jenelle verschillende foto's van het gezin.

https://www.instagram.com/p/BpRjnQeAedZ/?taken-by=j_evans1219

https://www.instagram.com/p/BpRlId2g77f/?taken-by=j_evans1219

https://www.instagram.com/p/BpJ950bBm5C/?utm_source=ig_embed

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.