Terug

Volg Shownieuws

Utopia: Timothy verbreekt verloving met Franny per brief!

Nieuws

24 mei 2019, 12:39

Franny en oud-Utopiaan Timothy hebben een relatie gekregen in Utopia en zijn zelfs verloofd in het beloofde land. Timothy is vroegtijdig uit Utopia gestemd, waardoor Franny alleen achter bleef. De twee tortelduifjes zijn nu enige tijd van elkaar afgezonderd, maar vandaag krijgt Franny verontrustende post.

Wanneer Franny de brief ziet, kijkt ze niet vrolijk. De tranen springen in de ogen van Franny terwijl Shelley, Mylène en Dylan bedachtzaam naar haar kijken. Franny laat nog niet veel los over haar brief, maar wanneer ze alles heeft gelezen vertelt ze de situatie.

“What the f*ck”, zegt Franny verbaast terwijl ze verder leest. “Het is uit”, zegt Franny tegen de rest. “Hij heeft geen gevoel meer voor mij”, leest Franny hardop voor. Timothy legt uit dat door het weinige contact zijn gevoel weg is gevaard. Merel voegt zich bij de situatie en kan het niet begrijpen. “Wat een vreselijke gozer”, geeft Merel toe. Nadat Franny het heeft laten bezinken barst ze uit in tranen. Franny kan niet begrijpen wat er aan de hand is, “heeft hij een ander?”. De andere inwoners proberen haar te troosten en aan te geven dat Franny beter verdiend dan Timothy. De boodschap lijkt nog niet helemaal aan te komen bij Franny en besluit even naar buiten te gaan.

Jessie is bang dat Timothy een ander heeft en dat dit de reden is waarom hij breekt met Franny. “Hij ligt gewoon een ander te neuken”, geeft Jessie aan terwijl hij boos over het terrein lopen. Jessie legt uit hij denkt dat Timothy moest kiezen tussen Franny en een andere vrouw. “Hij had aan de poort moeten komen”, voegt Jessie toe. Hij is van mening dat Timothy een man had moeten zijn en aan de poort had moeten komen om dit nieuws te vertellen.

Mylene komt er later inderdaad achter dat Timothy een nieuwe vriendin heeft.

Timothy verliet vorige maand Utopia. Bekijk hierboven hoe hem dat afging.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.