Terug

Volg Shownieuws

Artsen hebben slecht nieuws voor Linda Hakeboom

Artsen hebben slecht nieuws voor Linda Hakeboom

Nieuws

31 aug 2020, 23:20

Een verdrietige dag voor Linda Hakeboom. De documentairemaakster is in behandeling voor borstkanker en heeft helaas te horen gekregen dat er toch uitzaaiingen gevonden zijn...

Eerder leek het erop dat er geen uitzaaiingen waren. “Ik ben gister weer in het ziekenhuis geweest”, heeft Linda toen verteld in bovenstaande video. “Ik heb de uitslag gekregen van alle testen. Eigenlijk is het zo dat ik gezien de omstandigheden de beste uitslag heb gekregen die ik kon krijgen, namelijk dat er geen uitzaaiingen zijn.” Maar maandag kreeg Linda toch nog slecht nieuws. "Vandaag is een rotdag", schrijft ze op Instagram. "Er zijn helaas toch uitzaaiingen gevonden. Ik ga moedig voorwaarts, maar ik kan niet ontkennen: het is best even slikken als de hele situatie voor je gevoel steeds een stukje erger wordt."

Onlangs kreeg Linda het slechte nieuws dat ze borstkanker heeft. “Ik heb helaas slecht nieuws gekregen”, heeft ze toch geschreven. “Het knobbeltje dat ik ontdekte blijkt kwaadaardig. Ik heb borstkanker. Dat is een heel gek bericht om te krijgen en het stof moet nog een beetje neerdwarrelen hier, merk ik.”

https://www.instagram.com/p/CD_ctOFhgbs/?utm_source=ig_web_copy_link

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.