Terug

Volg Shownieuws

Tim Coronel onder vuur na ongepaste opmerking

Nieuws

27 aug 2020, 15:12

Tim Coronel krijgt een hoop kritiek over zich heen. De voormalig coureur heeft op de Instagram-pagina van Sylvana IJsselmuiden - onbedoeld? - een ongepaste opmerking gemaakt...

Sylvana plaatst op het sociale medium een openhartig bericht naast een foto van zichzelf met een baby. "Mensen vragen vaak naar mijn dromen", schrijft ze. "Vroeger was dat acteren en presenteren. Maar nu ik ouder ben wil ik vooral een goede tante zijn. Daar zou ik nu mijn leven voor geven!"

"Ik heb mezelf ook altijd al als geboren moeder gezien... Ik heb dit nooit eerder gedeeld maar de overwonnen baarmoederhalskanker maakt mij best kwetsbaar in die wens #maarhetglasisnogaltijdhalfvol", sluit ze af.

https://www.instagram.com/p/CEXNe4ghLba/

Een heftig bericht, want de kans is dus aanwezig dat Sylvana's grootste wens nooit uit zal komen. Velen reageren dan ook met liefdevolle berichten en sterktewensen. Tim Coronel niet...

'Je kan me altijd bellen!'

De Expeditie Robinson-deelnemer reageert namelijk als volgt. "Het kriebelt zeker. Je kan altijd bellen hè!"

Het zorgt voor een hoop boze reacties. Een bloemlezing: "Smeerlap!" "Hoe ongepast!" "Vind je het een goed moment, ze zegt net dat ze kanker had, g!" "Botte boer!" "Hoe ongepast kan je het maken man!"

Tim heeft zelf nog niet gereageerd op de ontstane ophef.

Expeditie Robinson

Tim Coronel deed in 2019 mee aan Expeditie Robinson. Hij raakte maar liefst 13 kilo kwijt tijdens zijn tijd op het 'onbewoonde eiland'! Shownieuws sprak hem over zijn Robinson-avontuur en volgens Tim heeft hij het helemaal niet zwaar gehad, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.