Terug

Volg Shownieuws

LIEF! De kleine Jada dansend op Ibiza

Nieuws

9 juli 2019, 12:51

Robert Doornbos en Chantal Bles zijn samen met hun kinderen vakantie aan het vieren op het zonnige eiland Ibiza. Na een heftige tijd is het gezin nu aan het genieten van een welverdiende vakantie!

Op het super schattige filmpje dat Robert deelt via zijn Instagram zien we dochter Jada lekker aan het dansen. Gehuld in een roze balletpakje showt ze haar dansmoves op de Spaanse boulevard. Samen met moeder Chantal laten beiden hun balletkunsten zien.

Bij de driejarige Jada werd vorig jaar een niertumor met uitzaaiingen ontdekt. Gelukkig kwam in mei het fantastische nieuws dat de kleine Jada genezen is verklaard. Op hun vakantie in Ibiza genieten ze dan ook dubbel. Trotse vader Robert schrijft op Instagram erbij: "Dromen worden werkelijkheid".

https://www.instagram.com/p/BzoFVW2I2Oc/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/BzpbzsYioLT/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Afgelopen weekend vierde het gezin samen met familie en vrienden het leven. Niet alleen was het de eerste verjaardag van zoon Josh ook Chantal mocht afgelopen week 34 kaarsjes uitblazen.  Als kers op de taart vierden ze ook de gezondheid van dochter Jada. Dus genoeg redenen dus voor een groot feest!

https://www.instagram.com/p/BzncNVjC6Dc/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.