Terug

Volg Shownieuws

'Rapper Lil’ Kleine betrokken bij mishandeling'

'Rapper Lil’ Kleine betrokken bij mishandeling'

Nieuws

16 okt 2020, 07:41

Een 28-jarige Amsterdammer heeft aangifte gedaan van een mishandeling waarbij rapper Lil’ Kleine betrokken was, meldt het AD vrijdag. Jorik Scholten, zoals de artiest eigenlijk heet, zou de man in december 2019 hebben mishandeld in een Amsterdamse discotheek.

De manager van Lil' Kleine, Nathan Moszkowicz, zou hebben geprobeerd het slachtoffer over te halen om zijn aangifte in te trekken in ruil voor ‘een persoonlijke afspraak om alles uit te praten’. De krant schrijft de aangifte in te hebben gezien, net als appverkeer tussen de betrokken partijen. De eigenaar van de discotheek bevestigt dat de rapper en zijn vrienden bij het geweldsincident betrokken zijn.

Het slachtoffer beschrijft in de aangifte dat hij toen hij begin december club Olivia op het Rembrandtplein binnenkwam, per ongeluk tegen Jaimie Vaes aanbotste, de vriendin van Lil' Kleine. Daar reageerde de rapper vrij agressief op. Toen de man enige tijd later de discotheek weer verliet, zou Lil' Kleine hem hebben aangewezen aan vrienden. Daarop werd het vermeende slachtoffer door twee personen aangevallen.

Moszkowicz bevestigt dat de rapper door de politie is verhoord over het incident. De politie zegt dat het onderzoek nog in volle gang is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.