Terug

Volg Shownieuws

André Hazes zingt in nieuw lied emotioneel over zoontje

André Hazes zingt in nieuw lied emotioneel over zoontje

Entertainment

30 apr 2021, 07:36

André Hazes zingt in zijn nieuwste nummer Kleine Grote Vriend emotioneel over zijn zoontje André junior (zie video hierboven). Met het lied, dat geschreven is door John Ewbank, zegt hij tegen zijn kleine Dré dat het hem spijt dat hij zijn zoon veel minder ziet. "Ik hoop dat je ooit ziet waarom ik ben gegaan", zingt hij onder meer.

Hieronder in de post van André Hazes zie je de songtekst en onderaan dit artikel de hele video van het nummer.

Toen de breuk tussen André en Monique wereldkundig werd gemaakt, vertelde de zanger aan Patty Brard in Shownieuws (zie video hieronder) dat hij Dré voorlopig niet zal zien: "We hebben nu natuurlijk een beetje bonje, maar dat komt ook allemaal wel goed. Ik hoop oprecht dat ze een man vindt die aan al haar verwachtingen kan voldoen." Maar vlak na dit onthullende interview leek de vredespijp al gerookt en was op Instagram te zien dat hij zijn zoon weer mocht zien.

André Hazes in Shownieuws over breuk
0:57
André Hazes in Shownieuws over breuk

Inmiddels lijkt de liefdesrelatie tussen hem en Sarah steeds serieuzer te worden tot grote vreugde van zijn moeder Rachel. Zij is helemaal weg van haar nieuwe schoondochter.

In de nieuwe Shownieuws Podcast hebben Bart Ettekoven en Dyantha Brooks het met Edwin Smulders ook over de vakantie van André en Sarah. Daarbij komen veel nieuwe details boven water, zoals je kan horen in de podcast hieronder.

(foto: Instagram André Hazes)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.