Terug

Volg Shownieuws

Arts: Peter R. De Vries heeft geduld en geluk nodig

Arts: Peter R. De Vries heeft geduld en geluk nodig

Entertainment

8 juli 2021, 07:41

Het herstel van Peter R. De Vries zal tijd nodig hebben en "misschien ook wel geluk", dat zegt Mike Hogervorst, chirurg en medisch hoofd traumachirurgie van het UMCG, woensdag in de uitzending van Humberto.

De misdaadverslaggever vecht sinds dinsdagavond voor zijn leven. Dat betekent volgens Hogervorst, die niet betrokken is bij de behandeling van De Vries, dat hij levensbedreigend gewond is geraakt en over het algemeen moeten vitale functies in zo'n situatie worden ondersteund.

"Een hele ernstige zaak", zegt Hogervorst, die de details van de medische toestand van De Vries niet kent. "Bij dit soort letsel is het zaak zo snel mogelijk het ziekenhuis te bereiken. Maar het begint al op straat waar in dit geval de hartmassage is gestart. Dat kan in zo'n geval doorslaggevend zijn."

Volgens de trauma-arts is het vaak afwachten hoe het herstel verloopt. "Wij kunnen bij dit soort type letsels heel goed een bloeding bestrijden maar ander letsel wat dan nog overblijft, is lastig. Dan moet je afwachten. Dan moet je geduld hebben, geluk misschien ook wel."

In de video hierboven zie je de reactie van Albert Verlinde in Shownieuws op het heftige nieuws. Albert heeft jarenlang met Peter R. de Vries gewerkt bij RTL Boulevard en is enorm aangedaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.