Terug

Volg Shownieuws

Familie Meiland-fans woest op vertrek uit Hengelo

Familie Meiland-fans woest op vertrek uit Hengelo

Entertainment

6 jan 2021, 18:34

Na een halfjaar komt er een einde aan het Hengelo-avontuur van de Meilandjes, dat bevestigt Erica vandaag. Kijkers en fans van het programma zijn woest.

De familie Meiland gaat weg uit Hengelo omdat ze problemen hebben rondom het bestemmingsplan van hun woning. Iets waarover Martien Meiland al sprak in Linda's Wintermaand.

Maxime zou volgens weekblad Weekend naar de Randstad verhuizen met haar vriend Leroy en ook Martien en Erica gaan richting Noordwijk. Fans van het programma zijn woest over de plannen.

In een fanclub van de familie met meer dan 38 duizend leden zijn honderden negatieve reacties te lezen. 'Gestoord zeg dat is nu Nederland', 'Vreselijk zeg. Na die hele verbouwing en opknappen. Menselijkheid is ver te zoeken in 2020/2021' en 'Wat ontzettend jammer. Het was te mooi om waar te zijn. Zo gaaf als je met zijn allen bij elkaar kan wonen'.

In Shownieuws zie je woensdagavond álles over de verhuizing van de Meilandjes om 23.00 uur op SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.