Terug

Volg Shownieuws

Zo reageert voormalig K3-Kathleen op het vertrek van K3-Klaasje

Zo reageert voormalig K3-Kathleen op het vertrek van K3-Klaasje

Entertainment

9 feb 2021, 19:09

Kathleen Aerts nodigt Klaasje van harte uit om bij haar thuis langs te komen in Zuid-Afrika als ze straks gestopt is met K3.

"De afgelopen jaren heeft ze een fantastische invulling gebracht in K3, en ik wens haar heel veel succes bij al het nieuws dat ze gaat ondernemen", zegt Kathleen tegen Het Laatste Nieuws. "Misschien heeft ze nu eindelijk eens tijd om ons te komen bezoeken in Zuid-Afrika."

Kathleen maakte onderdeel uit van de originele bezetting van K3 en stapte in 2009 uit de meidengroep. Zij werd destijds vervangen door Josje.

Miguel Wiels, vaste componist van K3, noemt het vertrek van Klaasje jammer. "Met spijt in het hart zie ik haar vertrekken. Het is jammer dat ze gaat, want we konden het goed vinden met elkaar", zegt hij.

De tekstschrijver is enthousiast over het idee dat Studio100 openstaat voor een mannelijke opvolger van Klaasje. "Als we naar de maatschappij kijken, kunnen we ons niet meer beperken tot een meiden- of jongensgroep. Het kan best avontuurlijk worden. We hebben geen voorkeur voor een jongen of een meisje, maar we gaan op zoek naar talent. Iemand die perfect blendt met Hanne en Marthe, om zo op iets te komen dat magie uitstraalt."

Klaasje vertrekt bij K3
4:28
Klaasje vertrekt bij K3

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.