Terug

Volg Shownieuws

Sylvia en Freddy uit MAFS: 'Als het weer kan, spreken we af'

Sylvia en Freddy uit MAFS: 'Als het weer kan, spreken we af'

Entertainment

28 feb 2021, 14:37

Sylvia en Freddy waren het favoriete koppen van veel Married At First Sight-fans. De tortelduifjes waren gelukkig getrouwd, maar besloten - wat voor de kijker shockerend was - toch te scheiden. Dit omdat er longkanker bij Sylvia werd geconstateerd. Ondanks de scheiding hebben de twee nog veel contact en willen ze elkaar weer snel zien.

Met RTL Boulevard blikken Sylvia en Freddy terug op de afgelopen tijd. "Het was superleuk. Zó leuk, dat ik het misschien nog wel ga missen. Het is wel een heel groot spektakel", vertelt Freddy. "Het voelde alsof het zo moest zijn. De klik was er direct", voegt Sylvia toe.

Uiteindelijk besloten de MAFS-favorieten te scheiden. Sylvia ondergaat nu een behandeling tegen longkanker en die ellende wilde ze Freddy niet aandoen. Toch hebben ze nog veel contact. "We blijven goede vrienden. We bellen en facetimen en als het weer kan, spreken we fysiek af", aldus Freddy.

Scheidingen

Sylvia en Freddy gingen uit elkaar met liefde, maar dat gold niet voor de andere huwelijken uit het programma. Veel kijkers zagen namelijk de ruzies en scheidingen al van mijlenver aankomen. Zo was al te zien dat de huwelijken van Danny en Rein en Lars en Lizzy het niet zouden redden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.