Terug

Volg Shownieuws

Wim 'the iceman' Hof bovenaan bestsellerlijst

Wim 'the iceman' Hof bovenaan bestsellerlijst

Nieuws

18 nov 2020, 15:37

Het nieuwe boek van 'iceman' Wim Hof heeft een derde plaats veroverd in de Bestseller 60 van de Stichting CPNB. Het boek, waarin Hof uitlegt over zijn zelf ontwikkelde Wim Hof-methode, is daarmee de hoogste nieuwkomer in de boekenlijst.

Mogelijk heeft het optreden van Hof in de talkshow Beau bijgedragen aan het succes van het boek. Aan het einde van de seizoensstart van het programma ging Beau van Erven Dorens drieënhalve minuut lang in een ijsbad, waarbij hij door Hof werd bijgestaan.

Hof dankt zijn bijnaam aan zijn hoge tolerantie voor extreem koude temperaturen waarmee hij meerdere wereldrecords verbrak. Zo beklom hij de Kilimanjaro in een korte broek en hield hij het meer dan 112 minuten vol in een container volledig gevuld met ijsblokjes. Hij ontwikkelde de Wim Hof-methode, een combinatie van ademhalingstechnieken en blootstelling aan kou die hij aan mensen over de hele wereld leert.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.