Terug

Volg Shownieuws

Zieke Ruud de Wild wordt woensdag al geopereerd

Zieke Ruud de Wild wordt woensdag al geopereerd

Entertainment

23 mrt 2021, 19:07

Ruud de Wild maakte maandag het verdrietige nieuws bekend dat hij darmkanker heeft. De dj bereidt zich voor op de operatie die woensdag al plaatsvindt. Dat vertelt Eddy Keur op NPO Radio 2.

"Het is een nare reden dat ik hier sta", opent Eddy de show. Hij vervangt op dit moment Ruud in het radio-programma De Wild In De Middag. "Ik ben ook blij en dankbaar dat ik hier sta, maar we doen dit in de naam van Ruud.

Verder vertelt Eddy dat Ruud woensdag onder het mes gaat. "Hij mag vandaag niks eten, want hij wordt morgen geopereerd. Dat is mij verteld. Het wordt een zware slag. Wij zijn met hart en liefde bij Ruud."

Steunbetuigingen

Ruud wordt overspoeld met steunbetuigingen Zijn vriendin Olcay Gulsen laat weten: "Bedankt voor al jullie lieve berichten. Hij is enorm onder de indruk van al jullie steun & liefde. Ik ga goed voor hem zorgen en hou jullie op de hoogte."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.