Terug

Volg Shownieuws

OFFICIEEL: Er komt een nieuwe serie van Gossip Girl

OFFICIEEL: Er komt een nieuwe serie van Gossip Girl

Nieuws

17 juli 2019, 19:49

Fantastisch nieuws voor alle nieuws voor alle fans van Gossip Girl. Na maanden van speculatie is het nu dan eindelijk officieel: de hitserie keert terug! De nieuwe serie zal te zien op de streamingsdienst van HBO, genaamd HBO Max.

Showrunner van de serie Joshua Safran vertelt in een interview met The Hollywood Reporter dat de bedenkers van de serie, Josh Schwartz en Stephanie Savage, ook weer van de partij zijn. Safran bevestigt dat hij en veel andere mensen al maanden in gesprek zijn en het nu eindelijk definitief is. De serie zal bestaan uit tien afleveringen die meteen allemaal beschikbaar zullen zijn.

Over verdere details wil de televisieproducent nog weinig loslaten. Of de originele castleden zullen terugkeren wil hij ook nog niet vertellen. "Acht jaar na de originele website is er een nieuwe generatie tieners die Gossip Girl zullen leren kennen. De nieuwe serie zal tonen hoeveel social media heeft veranderd in de levens van de huidige generatie."

HBO Max wordt begin 2020 gelanceerd met onder andere alle afleveringen van Friends en veel nieuwe content.

In de originele serie speelden onder anderen Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick en Taylor Momsen. Bekijk hierboven de trailer van het eerste seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.