Terug

Volg Shownieuws

SCHOKKEND: Nieuwe trailer IT doodeng!

SCHOKKEND: Nieuwe trailer IT doodeng!

Nederland

18 juli 2019, 19:45

Donderdagmiddag is een nieuwe trailer van dé horrorfilm van het jaar uitgekomen: IT: Chapter two. Het eerste deel was natuurlijk al doodeng, maar na het zien van deze trailer lijken de makers zichzelf weer overtroffen te hebben!

In de film wordt de 'Loser Club' weer bij elkaar gebracht waar het allemaal begon: In het stadje Derry. Precies 27 jaar geleden hebben ze Pennywise verslagen, tenminste, dat denken ze. De doodenge clown leeft nog altijd en is terug in het dorp om weer een paar kinderen te ontvoeren én te vermoorden. De Loser Club laat dit natuurlijk niet zomaar gebeuren en probeert nu om voor eens en voor altijd af te rekenen met hun grootste angst: Killerclown Pennywise.

Eerder verklapte actrice Jessica Chastain al een grote spoiler over de film! Het wordt namelijk flink bloedvergieten in It: Chapter Two als we haar moeten geloven! “Ik ga iets zeggen en ik denk dat ik in de problemen kom, maar ik ga het doen. Het kan een spoiler zijn, maar in de film is er een scène waarvan iemand op de set zei dat het het meeste bloed is vergiet dat ooit in een horrorfilm scène is geweest”, vertelde ze in de The Tonight Show met Jimmy Fallon.

De horrorfilm is vanaf 5 september te zien in de bioscopen!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.