Terug

Volg Shownieuws

Spider-Man verlaat het MCU na mislukte deal Marvel/Sony

Spider-Man verlaat het MCU na mislukte deal Marvel/Sony

Nieuws

21 aug 2019, 20:07

Spider-Man: Far From Home wordt naar alle waarschijnlijkheid helaas de laatste Marvel Cinematic Universe-film waarin Peter Parker te bewonderen was. Volgens het Amerikaanse blad Deadline heeft Sony, die beschikking heeft over de rechten van de geliefde superheld, hun samenwerking met Marvel Studios stopgezet vanwege een financieel conflict.

Dat betekent dat we Tom Holland niet meer gaan terugzien als Peter Parker. Althans: niet in Avengers-films. Zijn eigen solo-films gaan hoogstwaarschijnlijk wel nog gewoon door, maar zonder andere MCU-figuren dus, aangezien deze personages, locaties en verwijzingen absoluut geen rol meer mogen spelen.

Aan de andere kant komen er nu wel andere opties op de tafel. Zoals een introductie van Tom Hardy's Venom in de nieuwe Spider-Man films! Bekijk hierboven de trailer van Spidey's laatste avontuur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.