Terug

Volg Shownieuws

De Mol en Facebook blijven in gesprek over nepadvertenties

Nieuws

15 juli 2019, 16:37

John de Mol en Facebook blijven verder praten over de nepadvertenties waarin de Talpa-oprichter bitcoin-producten aanprijst. Beide partijen kregen van de rechtbank de tijd om er uiterlijk maandag uit te komen, maar in onderling overleg wordt de zaak uitgesteld tot over zes weken.

“Partijen zijn nog steeds in gesprek en willen de onderhandelingen voortzetten. Mede vanwege de naderende vakantieperiode hebben partijen de rechter verzocht om een verdere aanhouding van het vonnis tot 6 weken na heden”, zo laat een woordvoerder aan Shownieuws weten.

De bitcoin-advertenties, waar oplichters achter schuilgaan, zijn John de Mol al langer een doorn in het oog. Zo liep hij “tegen een muur van onwelwillendheid” op, en zag zich daarom genoodzaakt tot een gang naar de rechter. Die riep beide partijen begin juni op met elkaar in gesprek te gaan.

Niet alleen De Mol heeft last van de nepadvertenties, ook Ruud Feltkamp, Waylon en Humberto Tan duiken ongewild op. John de Mol eist onder meer een filter waardoor de advertenties met zijn naam en portret worden geblokkeerd op Facebook en Instagram.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.