Terug

Volg Shownieuws

Rachel Hazes opgenomen in kliniek

Rachel Hazes opgenomen in kliniek

Hazes

10 apr 2017, 22:34

Rachel Hazes heeft professionele hulp gezocht voor haar geestelijke gezondheid, dat meldt haar management in een statement. De weduwe van André Hazes heeft het de laatste maanden moeilijk. ''Na goed overleg met mensen uit haar directe omgeving, heeft Rachel Hazes besloten om professionele hulp te zoeken om haar geestelijk bij te staan.''

''Rachel heeft veel meegemaakt in haar leven en dat alles bij elkaar opgeteld, is haar de laatste maanden steeds zwaarder gaan vallen. Het leek haar daarom beter om hier met hulp van buitenaf aan te werken.'' Ruim een week geleden heeft Rachel deze hulp gevonden en is ze inmiddels bezig met haar herstel.

Dochter Roxeanne laat in het statement weten: "Ik ben ontzettend trots op mijn moeder dat zij deze stap genomen heeft. Ik zou het zeer op prijs stellen als hier respectvol mee omgaan wordt zodat zij in alle rust kan werken aan haar herstel. "

''Wij zijn heel blij dat we voor Rachel een fijne omgeving hebben kunnen vinden waar ze in alle rust met de juiste begeleiding kan werken aan haar genezing. We begrijpen dat er wellicht vragen zullen zijn alleen we willen iedereen met klem verzoeken om Rachel en ons alle rust te gunnen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.