Terug

Volg Shownieuws

OG3NE biecht op: ‘We kennen Janine nog niet heel goed’

Nieuws

10 okt 2018, 17:02

Ricardo Vol, de vader van de meiden van OG3NE, is alweer enige tijd gelukkig met de 35 jaar jongere Janine Aarts. In weekblad Privé praten Lisa, Amy en Shelley over de veel besproken nieuwe liefde van hun vader.

De meiden lieten eerder weten blij te zijn met de nieuwe relatie van hun vader, maar biechten nu in Privé op haar nog niet goed te kennen. ''We hebben het erg druk en zijn veel aan het werk. We kennen Janine nog niet heel goed, maar dat komt vanzelf. Daar nemen we lekker de tijd voor.''

Dat Rick nu niet meer alles is doet de meiden goed: ''We zijn heel blij dat papa iemand heeft en niet meer alleen door de dalen hoeft. We hebben altijd het beste met elkaar voor in ons gezin. Ons hele leven al gunnen we elkaar alles. Dat is wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt. Als je zo close met elkaar bent als wij dan moet je elkaar alle geluk van de wereld wensen. Dat geldt trouwens niet alleen voor ons als familie; we dragen iedereen die we kennen een warm hart toe.''

In augustus liet Ricardo via een foto op Instagram weten weer gelukkig te zijn in de liefde. ''Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine,'' schreef hij destijds bij de foto.

(bron: Instagram/Ricardo Vol)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.