Terug

Volg Shownieuws

Verdachten drugslab blijken opa, oom en broer van Sieneke

Nieuws

10 juli 2018, 22:40

Heftig nieuws voor Sieneke en haar familie. De verdachten die maandag in Nijmegen zijn opgepakt bij het oprollen van een drugslab blijken familie te zijn van de zangeres. Het gaat om haar opa, oom en broer. Dat meldt De Gelderlander.

Het management van Sieneke laat aan Shownieuws weten: "Ze is erg geschrokken van alles wat er zich op dit moment afspeelt binnen haar familie. Door de grote onduidelijkheid die er is, is het geven van een uitgebreide reactie niet mogelijk. Sieneke richt zich volledig en vol trots op haar gezin én zangcarrière."

Maandagochtend troffen agenten in een loods bij een truckbedrijf in Nijmegen een drugslab aan. Het laboratorium stond vol met spullen waar synthetische drugs, zoals amfetamine en xtc of MDMA, worden gemaakt. Het bedrijventerrein moest voor een groot gedeelte per direct worden afgesloten, omdat de chemische stoffen gevaar kunnen opleveren. Naast de chemische stoffen werd er ook een hennepkwekerij gevonden.

Bij de vondst werden drie Nijmegenaren van 71, 47 en 24 jaar oud opgepakt. De verdachten zitten nog steeds vast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.