Terug

Volg Shownieuws

'André en Bridget wonen al samen’

Hazes

24 dec 2019, 10:17

Het lijkt erop dat André Hazes en Bridget Maasland al samenwonen. Dat melden bronnen aan Shownieuws. De zanger lijkt het in de kerstspecial, die Shownieuws vanavond bij SBS6 uitzendt om 22:55 uur, ook zelf al te suggereren!

André vertelt in de special aan Leonie ter Braak dat “zijn kerstboom dit jaar bij iemand anders staat”. Hij doelt daar uiteraard op Bridget Maasland, met wie hij sinds kort een relatie heeft. De twee zijn sindsdien onafscheidelijk. Hazes houdt ontzettend van de kerst en hij tuigt altijd de boom op. Meestal mag dan ook niemand zich ermee bemoeien, maar dit jaar ging het toch iets anders...

''Ik heb nu m'n boom bij iemand anders versierd, dus ik durfde niet echt tegen haar te zeggen van: 'Dit ga ik doen!' Dat doe ik volgend jaar wel,'' zo vertelt André. De kerstboom kan er voor de zanger niet vroeg genoeg staan. ''Het liefst staat ie al in maart. Ik vind het gezellig in de hoek staan. Meestal staat er een plant, nu staat er een plant met licht,'' vervolgt hij.

Dit en veel meer zie je vanavond in het uitgebreide interview dat Leonie ter Braak had met de zanger, die hem sprak bij het exclusieve kerstconcert dat hij onlangs gaf voor zijn allergrootste fans. Leonie blikt met André terug op zijn turbulente jaar! Deze Shownieuws-special is vanavond rond 22:55 uur te zien bij SBS6.

Begin november maakten André en Monique officieel bekend uit elkaar te zijn. Een dag na de bekendmaking van de breuk  bevestigde de zanger dat hij datet met Bridget Maasland. In een exclusief interview met Shownieuws vertelde hij over Bridget: "Het is een van de tofste wijven die ik ooit heb ontmoet. We zijn een beetje hetzelfde."

Rachel, de moeder van de André Hazes, kan het ook al heel goed vinden met haar nieuwe schoondochter. En ook de zanger is al helemaal opgenomen in de familie van Bridget.

In haar column in VROUW laat Bridget doorschemeren dat André Hazes dé man wordt met wie ze oud wil worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.