Terug

Volg Shownieuws

André Hazes deelt emotioneel bericht

André Hazes deelt emotioneel bericht

Hazes

4 okt 2019, 20:49

André Hazes heeft op zijn Instagram een emotioneel bericht gedeeld. De zanger is samen met Monique een bezoek gebracht aan de FKK Animal Rescue op Bonaire, waar het stel samen met zoontje André op vakantie is. De zanger is geroerd door de beestjes, zo blijkt uit een bericht op Instagram. "Het moment dat we binnenkwamen waren er een aantal waar mijn hart sneller door sloeg." Hij belooft de opvang te gaan helpen.

De 25-jarige zanger, die in aanloop naar zijn Ahoy-concerten op het eiland werkt aan zijn conditie, steekt een helpende hand uit. "Wij gaan deze mensen helpen", schrijft hij. "Door een kleine bijdrage, of misschien het geven van een huisje aan een van deze ongelooflijk lieve honden... Op naar mooie jaren."

Ook Monique is onder de indruk van de locatie. "Deze opvang is zo fijn", schrijft ze op Instagram. De honden leven waar mogelijk samen, maar krijgen als ze dat willen hun eigen plek. "Sommige willen liever apart zitten want houden niet van de drukte, de ander kan niet met alle hondjes of moet nog speciale zorg krijgen, maar over het algemeen is het één grote hondenfamilie."

André is een echte hondenvriend, zo blijkt uit de foto's, waarop hij uitbundig knuffelt met meerdere dieren. "Zelden zulke lieve honden meegemaakt als de beestjes van vandaag...", schrijft hij. Toch kan hij het niet met alle honden even goed vinden: op één foto wordt de zanger speels in zijn oor gebeten. Gelukkig kan André het hebben. "Ik beet hierna harder in zijn oor."

https://www.instagram.com/p/B3LoqMVgYHR/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.