Terug

Volg Shownieuws

André Hazes en Monique zijn nu samen op vakantie

André Hazes en Monique zijn nu samen op vakantie

Hazes

30 sep 2019, 12:18

André Hazes en Monique gaan de komende tijd genieten van elkaar op hun welverdiende vakantie. Het tweetal vertrekt maandag met hun kleine naar het zonnige Bonaire!

Op Instagram deelt de zanger een kiekje van Monique en Dreetje. Moeder en zoon zitten klaar voor vertrek in hun luxe vliegtuigstoel met een drankje in hun hand. "Baas" schrijft André op zijn social media.

https://www.instagram.com/p/B3B_eQCgd-Y/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Ook Monique deelt op haar Instagram een kiekje van het begin van hun vakantie. André Junior poseert vol trots met de piloten in de cockpit van het vliegtuig!

https://www.instagram.com/p/B3CBcpNIpjr/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Al eerder vertelde André Hazes aan Shownieuws openhartig over zijn relatieproblemen met Monique. Hij onthulde dat hij dichterbij woont dan je denkt. Hij woont namelijk om de hoek bij zijn gezin. ”Ik woon echt, als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.