Terug

Volg Shownieuws

Donny Roelvink zoent 'nieuwe vriendin'

Nieuws

20 sep 2019, 13:43

Waar er eerder deze week al geruchten waren over een nieuwe relatie van Donny Roelvink, lijkt hij deze in zijn nieuwe clip te bevestigen. Als ware Ronnie Flex en Famke Louise zoent hij Janice Blok namelijk in het laatste shot van 'Jij Bent Anders'!

In de video zie je in de grande finale dat zij elkaar een dikke zoen geven. De kijkers van de videoclip weten dan ook niet wat ze zien en reageren massaal op Youtube. ''Leuke clip Donny, met je nieuwe vriendin toch?'' schrijft iemand bijvoorbeeld.

Op dinsdag plaatste Donny op Instagram al kiekjes met een knappe brunette aan zijn zij. Op de foto's was te zien we dat het tweetal het erg gezellig heeft met elkaar. "Jij bent anders" schreef hij bij zijn post, naar het blijkt nu dus de titel van de videoclip waarin zij figureert.

Al snel vielen zijn volgers over het uiterlijk van zijn Janice. Ze zou namelijk sprekend lijken op ex-vriendin Amije. "Anders is ze niet, tis net Amije", "Lijkt precies op z'n ex, Amije is leuker!!" en "hou op" luiden enkele reacties onder de kiekjes.

Het nieuwe liefje van Donny speelde ook een rolletje in de nieuwe videoclip van 'Blokkeren'.

https://www.instagram.com/p/B2godjgC0bf/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/B2cCZ16ASAW/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/B1x9XBQgPI0/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.youtube.com/watch?v=eynZTOJKsao

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.