Terug

Volg Shownieuws

Bibian Mentel na geslaagde operatie weer thuis!

Nieuws

20 aug 2019, 08:23

Bibian Mentel is weer thuis! Na een enorm risicovolle operatie aan haar ruggengraat mocht de oud-paralympisch snowboardster maandagavond het ziekenhuis verlaten. Dat laat haar man Edwin Spee weten op Facebook.

''JAAAAAAAAAAA NAAR HUIS!!!!! De wond geneest goed. De constructie zit goed vast en Bibian voelt zich naar omstandigheden goed. Maar nu al naar huis, dat hadden we nooit durven dromen. Heerlijk!! ❤,'' schrijft hij op Facebook. 

Bij de voormalig snowboardster werd onlangs voor de elfde keer kanker geconstateerd. Maar alle keren is ze positief en strijdlustig gebleven en ook nu laat Bibian zich niet kisten. Zij doet mee aan Dancing with the Stars en denkt er niet aan om te stoppen met haar deelname. ''Nu thuis aansterken en hopelijk over 2 a 3 weken sterk genoeg om weer te starten met trainen voor Dancing with the Stars,'' vervolgt Edwin op Facebook.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.