Terug

Volg Shownieuws

Chantal Bles zal altijd in angst blijven leven

Nieuws

13 sep 2019, 12:09

Met het dochtertje van Chantal Bles en Robert Doornbos gaat het inmiddels weer erg goed. Het 3-jarige vechtertje werd onlangs genezen verklaard na een strijd van tien maanden. Na deze heftige periode kan het gezin weer opgelucht ademhalen en kijken ze vol goede moed naar de toekomst. Toch voelt het voor Chantal nog altijd als een nachtmerrie...

“Ik heb nog steeds wel momenten dat ik hoop wakker te worden uit een nachtmerrie” vertelt de stylist aan Shownieuws. Chantal vertelt openhartig over hoe het nu gaat met de kleine Jada. (zie bovenstaande video).  Gelukkig gaat het nu super goed met het kleine meisje maar maar er bestaat altijd een kans dat de ziekte terugkeert. Chantal zal daarom ook altijd de angst houden dat haar dochtertje opnieuw te maken krijgt met de ziekte.

Na de heftige periode van de afgelopen tijd geniet het gezin weer van het leven. De peuter heeft weer veel energie en is ook erg vrolijk. "We genieten elke seconde". Het vechtertje weet gelukkig nog weinig van haar heftige periode. "Ik heb het idee dat ze eigenlijk niet zo veel meer weet". vertelt de styliste.

Vorig jaar werd er een tumor ontdekt bij de 3-jarige dochter van Robert Doornbos en Chantal Bles. Na een strijd van 10 maanden werd ze afgelopen mei beter verklaard. Op hun vakantie in Ibiza hebben ze in juli ook dubbel en dwars genoten. Trotse vader Robert schreef op Instagram bij enkele lieve posts: “Dromen worden werkelijkheid”. Ook Chantal heeft enorm genoten van hun welverdiende vakantie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.