Terug

Volg Shownieuws

Dit is de ultieme wens van de zwangere Monique Smit!

Nieuws

22 mei 2019, 14:34

Nog eventjes en dan verwelkomen Monique Smit en haar vriend Martijn hun tweede kindje. De zangeres en presentatrice is ongeveer over 2 maanden uitgerekend. De twee zijn net terug uit Turkije waar ze heerlijk met z'n drietjes hebben genoten. Weekblad Privé is mee geweest en heeft uitgebreid met het koppel gesproken. En wat haar betreft komt er zeker NOG een kindje bij!

"Ik ben blij dat de zwangerschap dit keer iets soepeler verloopt. (...)Ik hoefde niet meer, zoals bij de eerste keer, voortdurend naar het ziekenhuis en was ook minder lang ziek. Achttien weken in plaats van twintig, al is ook dat nog ontzettend lang." Monique rekent dan ook op een derde telg. "Tijdens die misselijkheid dacht ik steeds: Na deze is het echt klaar! Maar als ik me dan weer twee dagen fit voel, heb ik alweer zin in de derde. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat het de laatste keer is dat ik dit ga meemaken. Dat wil ik ook niet. Er groeit een mens in mij en ik wil nog geen afscheid nemen van dat gevoel. Een gezin met drie kinderen is mijn ultieme wens. Op het schermpje van de echo zag ik al meteen gelijkenissen met Noah, ook al weten we nog niet of het dit keer een jongen op meisje gaat worden. Daar willen we onszelf mee verrassen."

Monique’s eerste kindje, Noah, wordt in augustus alweer 4 jaar oud. Haar vriend Martijn heeft uit een eerdere relatie nog een zoon: Milan.

https://www.instagram.com/p/BxZoky1HD5j/ https://www.instagram.com/p/BxUNUI8H6C7/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.