Terug

Volg Shownieuws

Dit koppel vervangt weggestuurde Channah en Quentin in Temptation VIPS!

Nieuws

2 mei 2019, 14:32

RTL heeft een nieuw koppel ingevlogen om Channah Koerten en haar vriend Quentin in Temptation Island VIPS te vervangen. Nadat zij halverwege de opnames bekendmaakte zwanger te zijn, werd het stel direct naar huis gestuurd, maar nu blijkt dat al snel een ander stel is opgetrommeld.

Het altijd goed ingevoerde Team Tempa weet de namen en rugnummers. Zij schrijven dat Orpheo en Liessinde het gat opvullen. Je ziet ze in de post van Team Tempa hieronder.

https://www.facebook.com/Teamtempa/posts/669541016838331

Als dit echt zo is - en die kans is waanzinnig groot als Team Tempa het schrijft - dan lijkt nu ook al bekend hoe ze er weer uit zijn gekomen. Enkele uren voor het nieuws op social media lekte, plaatsen zij namelijk nog romantische foto's met elkaar op hun Instagram Stories.

De andere stellen die meedoen werden al eerder bekend. Damian Diepeveen, oftewel ‘Melluk’ die bekend werd om zijn quotes over ‘sauzen’, zou samen met zijn vriendin Shirley af zijn gereisd voor de ultieme relatietest. Ook Pommeline en Fabrizio, Youtuber Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin en Channah uit Ex On The Beach: Double Dutch en haar vriend Quentin doen mee.

Eerder werd al bekend dat ook Pommeline en Fabrizio, voormalig verleiders van de reguliere Temptation Island, het programma ook zouden hebben overleefd. Pommeline en Fabrizio zijn sinds begin 2018 een stel. In oktober verloofden ze zich met elkaar (video).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.