Terug

Volg Shownieuws

Dit is waarom Temptation-Roger het uitmaakte met Laura

Dit is waarom Temptation-Roger het uitmaakte met Laura

Nieuws

9 apr 2019, 13:22

Roger uit Temptation Island heeft de reden van zijn breuk met Laura bekendgemaakt. Dit doet de 23-jarige Vlaming in het Vlaamse blad Dag Allemaal. Volgens Roger liep Laura iets te hard van stapel...

Vorige week werden Temptation-fans geschokt met het nieuws dat Laura en Roger eind maart uit elkaar zijn gegaan. Roger nam die beslissing en legt nu uit waarom. "Laura wilde verdere stappen zetten binnen onze relatie", vertelt Roger. "Ze wil gaan samenwonen, samen een auto kopen. Ik weet niet of ik dat allemaal nu al wil, of ik daar al klaar voor ben."

Roger bevindt zich momenteel in een andere fase dan de blondine. "Ik zit in een fase waarin ik niet goed weet waar ik naartoe wil met mijn leven. Daarom sluit ik zeker niet uit dat het ooit nog goedkomt tussen ons. Het heeft even wat tijd nodig, dan zien we wel."

Veel fans waren verbaasd over de breuk, aangezien Laura en Roger vrijwel het 'braafste' koppel in het huidige seizoen van Temptation Island zijn. Laura vertelde vorige week ook al waarom het volgens haar uit is met Roger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.