Terug

Volg Shownieuws

Donny Roelvink en vriendin denken na over volgende stap

Nieuws

13 dec 2019, 15:07

Donny Roelvink (21) en zijn vriendin Janice Blok (28) hebben voor het eerst een video opgenomen met elkaar. In de video beantwoorden ze diverse vragen die ze van hun volgers hebben gekregen. De belangrijkste vraag of ze een koppeltje zijn, beantwoorden ze met een heuse zoen. Maar er is meer, want het stelletje vertelt ook dat ze al aan het nadenken zijn over de volgende stap: samenwonen.

Janice woont op dit moment in Capelle en Donny in Amsterdam. Officieel gezien wonen ze nog niet samen, maar ze denken er wel al over na. Janice: "We rijden elke keer op en neer. Soms vijf keer in de week, maar we doen het graag". Toch hebben de twee wel al nagedacht over waar ze eventueel willen gaan samenwonen. Hoogstwaarschijnlijk in Amsterdam. Donny zijn carrière is in Amsterdam en Janice kan flexibel zijn en in de hoofdstad komen wonen. Maarrr, ze denken zelfs ook al na over de mogelijke 'stap' hierna. Ze hebben het namelijk al een paar keer over kinderen gehad. Donny: "Op het moment dat je een relatie met iemand aangaat, dan ga je het er wel over hebben." Janice wilt heel graag kinderen, het liefst voor haar dertigste. Ook Donny heeft een kinderwens, maar hij weet nog niet wanneer hij vader zou willen worden.

Janice en Donny hebben nu vier maanden een relatie. De relatie werd officieel bevestigd in Donny's videoclip van het nummer "Jij Bent Anders". Sinds dat de twee elkaar ontmoet hebben is het dikke mik en zijn ze super gelukkig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.