Terug

Volg Shownieuws

EINDELIJK: Rodanya onthult wie de vader is van haar kindje!

Nieuws

31 juli 2019, 21:31

Rodanya Kelsey, bekend van Temptation Island 2019, heeft eindelijk onthuld wie de vader is van haar kindje. De realityster geeft in haar nieuwe vlog het verlossende antwoord en verbaast daarmee veel volgers.

De vader van haar kindje is niemand minder dan haar ex-vriend Morgan. “Na Temptation hebben we elkaar nog een paar keer gezien, en ik ben nu dus zwanger. Het is nu eenmaal zo. Morgan wilde er niet bij betrokken zijn, want hij was overdonderd. Vorige week hebben we alsnog weer contact gehad, maar het is nu, een week later, al weer verkeerd gegaan", vertelt de Temptation-ster.

https://www.youtube.com/watch?v=UiVCmVIg4Og

Rodanya legt uit waarom hij niet zijn verantwoordelijkheid neemt momenteel. “Morgan heeft andere interesses en is met andere dingen bezig. Hij is nog niet op het level om ouder te zijn, zeg maar. (…) Hij heeft niet met exacte woorden gezegd dat hij er niets mee te maken wil hebben, maar dat heb ik besloten. Ik wil namelijk geen gedoe en geen gezeik, maar dat kan Morgan niet. Dan hoeft het van mij dus ook niet", sluit de brunette af.

Bekijk hierboven de hele vlog.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.