Terug

Volg Shownieuws

Emotioneel en droevig bericht van Jan Smit

Emotioneel en droevig bericht van Jan Smit

BN'ers

18 nov 2019, 17:55

Slecht nieuws voor Jan Smit! Op Instagram deelt hij een bericht waarin hij bekend maakt dat hij al zijn afspraken tot het eind van dit jaar annuleert. Dit doordat hij momenteel teveel hinder ondervindt van lichamelijke klachten.

Zo schrijft Jan: "Lieve allemaal! Ik heb -nadat ik afgelopen week acute laryngitis opliep-, besloten mijn agenda tot het einde van het jaar vrij te maken. Ik ondervind momenteel teveel hinder van lichamelijke klachten. Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe…" Door deze keus komen al zijn geplande optredens en/of activiteiten te vervallen. Ook laat de zanger weten dat er voor de meeste afspraken wordt gekeken naar een vervangende datum.

Gelukkig sluit hij zijn droevige bericht op een positieve manier af: "Ik wil de rest van dit jaar heel graag gebruiken om mezelf weer helemaal op te laden voor 2020, zodat ik in het voorjaar weer kan knallen met mijn nieuwe album!"

https://www.instagram.com/p/B5A4Q6vAW8Q/

Vorige week moest Jan al een optreden afzeggen wegens acute keelproblemen en werd hij overladen met beterschapswensen. “Wanneer je lijf even niet kan wat je hoofd wél wil… Bedankt voor alle lieve beterschapswensen en berichtjes!", schreef hij op Instagram.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.