Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Julia reageert op breuk met Dave Roelvink

Emotionele Julia reageert op breuk met Dave Roelvink

BN'ers

28 okt 2019, 12:28

Dave Roelvink en Julia zijn definitief uit elkaar. Dit laat de ex-vriendin van Dave weten op haar Instagram..

De intens verdrietige Julia deelt een emotioneel bericht op haar social media over de breuk. Ook ontkent ze de geruchten dat zij vreemd zou zijn gegaan. "Lieve mensen, vol ongeloof zit ik te lezen hoe de media los aan het gaan is. Ik heb Dave niet “verlaten” en er is absoluut geen ander in het spel. Ik ben intens verdrietig dat we uit elkaar zijn en ben ruim 3 jaar heel goed voor Dave geweest en hij voor mij."

Het stel heeft hun relatie beëindigd omdat het eigenlijk niet meer werkten tussen het tweetal. "Helaas werkte het niet meer tussen ons en hebben we een punt achter onze relatie moeten zetten. Het doet mij onwijs veel pijn dat ik dingen lees waarin ik mij totaal niet in kan vinden. Ik wil jullie nog even bedanken voor alle lieve berichten die ik dag in dag uit van jullie heb ontvangen tijdens mijn relatie met Dave, dat heeft mij altijd heel goed gedaan." schrijft ze op haar Instagram.

https://www.instagram.com/p/B4KMpzzgV9B/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Eerder waren er al geruchten dat het zou rommelen in de relatie. Shownieuws sprak midden juli nog met Dave over toekomstige gezinsuitbreiding en zijn drie-jarig relatiejubileum met Julia.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.