Terug

Volg Shownieuws

EOTB-Yasmine openhartig over verleden vol geweld: “Ik heb littekens voor het leven”

EOTB-Yasmine openhartig over verleden vol geweld: “Ik heb littekens voor het leven”

Nieuws

22 nov 2019, 15:13

Yasmine Pierards, uit Ex on the Beach en Temptation Island, heeft op Instagram een heftige onthulling gedaan over haar verleden. In een nieuwe uitgebreide post deelt de 22-jarige brunette haar levensverhaal dat in het teken stond van mentaal en fysiek geweld...

“De afgelopen jaren heb ik het niet gemakkelijk gehad”, begint ze haar post. “Op mijn vijftiende werd ik verliefd op een grote narcist die me liet geloven dat ik niets waard was. Hij lachte me uit wanneer ik aan het huilen was om zijn fouten en hij dumpte me uiteindelijk alsof ik een stuk stront was. Ik was ongelukkig, waardoor ik uiteindelijk mezelf begon pijn te doen. Littekens voor het leven.” Nadat er aan die relatie een einde kwam werd Yasmin een 'kleine rebel' en kan school haar gesloten worden. “Net als mijn familie, en mijzelf. Ik werd uit drie scholen geschopt en begon in nachtclubs te werken.”

Op haar achttiende kwam ze een nieuwe man tegen. “Ik dacht dat hij de liefde van mijn leven was. Op mijn 19 ben ik met hem getrouwd.” Maar toen begon de ellende. “Hij begon me waanzinnig hard te slaan en dat bleef hij maandenlang doen. Ik moest werken met blauwe ogen en een gebroken neus, wat uiteindelijk leidde tot mijn ontslag. Er waren momenten waarop ik dacht dat ik zou sterven. Ik lag op de grond te trillen en kon amper ademen. Uiteindelijk vond ik de moed om het met deze persoon uit te maken. Ik was maandenlang depressief. Ik had geen geld meer omdat ik mijn baan was verloren en ik was ook al mijn vrienden kwijt.”

Enkele maanden daarna deed Yasmine mee aan Temptation Island. Ze werd weer zelfverzekerder, genoot weer van het leven en besloot aan zichzelf te werken. “Ondertussen zijn we bijna drie jaar verder en ik ben uitgegroeid tot een gelukkig iemand. Ik heb fijne mensen in mijn leven, verdien goed mijn brood, barst van het zelfvertrouwen, sta sterk en onafhankelijk in het leven, heb vrede met wat er gebeurd is, zorg ervoor dat niemand mij bespeeld en blijf gefocust op mijn doelen.''

Ze heeft ook een belangrijke boodschap voor haar volgers: ''Het maakt niet uit waar je momenteel mee worstelt, je moet onthouden dat het zal beter zal worden en dat je daarna sterker dan ooit zal zijn. Geloof in het goede en wees vredevol, maar nog belangrijker: geloof in jezelf. Ieder mens is sterk, het hangt er alleen vanaf hoe dicht je het kwade laat komen.”

https://www.instagram.com/p/B5Gtck1A4HS/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.