Terug

Volg Shownieuws

Fabrizio en Pommeline bevestigen eindelijk hun breuk

Nieuws

26 juli 2019, 15:56

Al enige tijd gaan er geruchten rond dat Fabrizio en Pommeline niet meer bij elkaar zijn. Maar nu kunnen we het met zekerheid zeggen: het Temptation-koppel is officieel uit elkaar!

Zowel Fabrizio als Pommeline delen allebei dit verdrietige nieuws op hun Instagram. "Na vele vragen en reacties willen Pommeline en ik bij deze laten weten dat we allebei onze eigen weg op gaan", begint Fabrizio zijn statement. "Dit is een gezamenlijk besluit geweest en staat los van onze deelname aan Temptation Island VIPS. Wij hopen dat mensen ons onze privacy willen gunnen."

Fabrizio en Pommeline doen dit jaar mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island Vips. Eerder ging het gerucht dat Fabrizio samen was met verleidster Julia. Hij reageerde eerder op deze geruchten (zie bovenstaande video). Ondertussen heeft zijn oude liefde Pommeline al een tattoo van Fabrizio weg laten laseren met de tekst “removing an old mistake”.

Het koppel bevestigde eerder al dat zij op een andere manier sowieso uit elkaar zouden gaan. De Temptation Island VIPS-deelnemers zouden niet meer samen een tattooshop gaan runnen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.