Terug

Volg Shownieuws

Fabrizio reageert op geruchten nieuwe liefde

Nieuws

30 juni 2019, 19:52

Fabrizio en Pommeline zouden Temptation Island VIPS niet hebben overleefd. Sterker nog, volgens geruchten heeft Fabrizio inmiddels al een nieuwe vlam: verleidster Julia. Bij Shownieuws reageert de voormalig verleider eindelijk op de geruchten...

De twee zijn al meerdere malen samen gespot op verschillende locaties. De twee lagen samen, schaars gekleed, dicht tegen elkaar aan. Team Tempa deelde op Instagram ook een foto van de twee. Fabrizio liep samen met Julia door het pretpark Walibi en ze leken het erg gezellig te hebben. Ook Michella Kox plaatst zondag opnieuw dat zij tips heeft gekregen over Fabrizio en zijn nieuwe liefde.

https://www.instagram.com/p/By3Es8Zn-37/

https://www.facebook.com/michellak1/posts/10217764367718131

Shownieuws confronteert Fabrizio met de geruchten. Hij blijft geheimzinnig, maar zijn gezicht spreekt boekdelen, zoals je in de video bovenaan deze pagina kan zien. ''Ik kan er helaas niet veel over kwijt,'' zegt de voormalig verleider. ''Ik word overal opgemerkt, er wordt gefotografeerd en gefilmd en weet ik veel wat. Ze maken er wat van.'' Fabrizio geeft noodgedwongen wel toe dat hij deze verleidster op zijn minst een aardige meid vindt. ''Julia is een leuke meid, ja.''

Fabrizio en zijn vriendin Pommeline zijn te zien in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. Maar of ze het hete avontuur op het eiland overleefd hebben, is nog maar de vraag. Er gaan namelijk al een tijdje geruchten rond dat de twee geen stel meer zouden zijn. Het koppel post al wekenlang niets meer samen op social media en er is een Instagramvideo opgedoken waarin je ziet dat Pommeline de naamtattoo van Fabrizio weglasert.“Removing an old mistake”, luidde het bijschrift.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.