Terug

Volg Shownieuws

Gevaarlijke operatie Bibian Mentel goed verlopen

Nieuws

15 aug 2019, 13:41

De gevaarlijke operatie die oud-paralympisch snowboardster Bibian Mentel vandaag is ondergaan is goed verlopen. Dit laat haar man Edwin Spee donderdag weten aan Shownieuws.

''Jaaaaaa, de eerste berichten zijn positief!'' stuurt hij naar Shownieuws. ''Ben net gebeld en alles lijkt goed. Nu nog even uur/anderhalf uur wachten tot ze weer wakker is en ze ook zelfstandig alles nog kan, maar de arts verwacht wel dat het goed is.''

Edwin liet eerder in emotioneel bericht op Facebook weten gespannen te zijn voor de operatie. ''We brengen Bibian om 7.15 uur richting de operatiekamer. Daarna wordt het vijf uur duimendraaien en proberen om het doemscenario niet in mijn hoofd toe te laten.'' De gevaarlijke operatie zorgde voor onrust bij de man van de oud-paralympisch snowboardster. ''Het doemscenario is een dwarslaesie. Een klein risico en dat mag dus echt niet gebeuren, want dan is zelfs ademhalen niet meer mogelijk."

Bij Bibian is al tien keer eerder kanker geconstateerd en al die keren is ze positief en strijdlustig gebleven. Ook nu laat Bibian zich niet kisten. Zij doet mee aan Dancing with the Stars en denkt er niet aan om te stoppen met haar deelname.

Volgens haar man is het trainingsschema voor Dancing with the Stars handig ingepland: "In de ochtend gaat ze oefenen, 's middags is de bestraling en de rest van de middag is ze kotsmisselijk. Daarna een rustdag en dan weer." Bibian: "Ik kan me heel erg optrekken aan dansen en leuke dingen doen. We hebben niet voor niets carpe diem op onze polsen laten tatoeëren. Pluk de dag."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.