Terug

Volg Shownieuws

Gordon gaat naar afkickkliniek

Nieuws

24 juli 2019, 16:25

Gordon Heuckeroth gaat naar een afkickkliniek. Dat laat hij zelf weten op Instagram. ''Een heftige maar enige juiste beslissing'', begint hij zijn post.

''Ik weet dat ik er sterker uit ga komen en zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen,'' vervolgt de zanger. De reden dat hij dit zelf bekend maakt op social media is omdat de pers er lucht van heeft gekregen.

De pers heeft er lucht van gekregen en vandaar dat Gordon 'voordat er weer allemaal idiote verhalen rond gaan' het nu zelf bekend maakt op social media.

''Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen.'' Gordon hoopt dat zijn privacy gerespecteerd wordt en hij dit proces in alle rust mag doorstaan.

Waarvan Gordon wil gaan afkicken laat hij in het midden. In zijn biografie gaf hij wel al eerlijk toe dat hij soms cocaïne gebruikt om 'het kutgevoel' uit zijn lijf te krijgen. Tijdens de releaseparty van AmsterdamXXXL liet de 51-jarige presentator vorige week al weten de alcoholische drankjes voorlopig te laten staan.

https://www.instagram.com/p/B0TW2MCHKao/

Eerder deelde Gordon al foto's van zijn trip naar Zuid-Afrika, waar hij verblijft in het luxe gasthuis Jatiga Country Lodge.

https://www.instagram.com/p/B0P1J6pn5ld/?utm_source=ig_embed

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.