Terug

Volg Shownieuws

Harrie: 'Zo is seks met vrouw met neppe billen!'

Nieuws

11 juli 2019, 12:57

Harrie uit Ex On The Beach: Double Dutch is ervaringsdeskundige op het gebied van seks. De realitylegende die momenteel in het All Stars-seizoen van de serie te zien is geeft nu antwoord op de vraag die menig man heeft: hoe is het om seks te hebben met een vrouw met omgebouwde billen?

Let wel: dit kan natuurlijk persoonlijk zijn en het resultaat van de ene operatie zal beter zijn dan de andere. Harrie's mening is duidelijk: het is helemaal niets. ''Weetje wat het is, tieten kan je kopen en billen moet je hebben. Billen kan je ook kopen, maar dat is niet fijn. Dat is hard.''

''Ik heb een keer seks met iemand met zo’n brazilian buttlift gehad,'' vertelt hij in de bovenstaande video. ''Neptieten zijn fijn, maar niet van die harde. En als je dan zo’n kont hebt en haar zo op de grond staan en je slaat haar op haar billen en je ziet al die schijven op en neer wapperen... Ga dan maar weer op je rug liggen. Dat is niks.''

Ondertussen heeft zijn Harrie de bloemetjes flink buiten gezet in het All Stars-seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Hij heeft al seks gehad met Yasmine, Terror Twins Esmee en Sharon, Jamy, Lisa, Elodie en Jamecia en daarvoor ook al met Rowan. Een nieuw realityrecord, waar zijn BFF Robin maar wat trots op is, zoals je via deze link kan lezen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.