Terug

Volg Shownieuws

Artsen kunnen niets meer doen voor Arie Ribbens

Artsen kunnen niets meer doen voor Arie Ribbens

Nieuws

6 nov 2019, 22:00

Arie Ribbens heeft onlangs te horen gekregen dat de artsen echt niets meer voor de zanger kunnen betekenen. De zanger kreeg twee jaar geleden al te horen dat hij was uitbehandeld, maar leek snel daarna toch weer aan de beterende hand. Inmiddels is echter duidelijk dat het geen loos alarm is...

"Zijn lichaam is te zwak voor welke ingreep dan ook," zegt zijn vrouw Cea in de nieuwste Story. "Zijn nieren functioneren nauwelijks nog, zijn bloedvaten zijn dichtgeslibd, hij heeft pijn op de borst, COPD in zijn ene long en in zijn andere long zit zoveel bindweefsel dat Arie het voortdurend benauwd heeft."

Na de berichtgeving in Story over het heftige verhaal hebben wij ook even gebeld met de vrouw van de Polonaise Hollandaise-zanger. "Ik wil niet zeggen dat het terminaal is, maar hij is gewoon erg ziek," zegt ze tegen Shownieuws. "Zodra hij zich enigszins moet inspannen, is hij erg kort van adem. Hij heeft al twee keer longkanker gehad en twee keer de bestraling. Slechte bloedvaten. Zijn nieren zijn nu ook slechter. Het gaat niet goed."

"Hij zit in bed en ‘s morgens komt de wijkverpleging hem douchen of wassen," vervolgt Cea haar verhaal. "Soms gaat hij in zijn stoel zitten en even slapen. Ondanks allen proberen we er elke dag een feestje van te maken." Arie heeft veel steun aan zijn bekende vrienden. "Jacques Herb is een grote steunpilaar en de kinderen ook. Ook hebben we veel contact met Corry Konings. Als het even te veel wordt dan bel ik Jacques, die komt heel vaak op bezoek. We staan er niet teveel bij stil dat we zeggen: o wat zielig, wat triest. We proberen gewoon nog door te gaan. We moeten ook blij wezen dat hij er nog is!"

In 2017 kreeg Arie al van zijn artsen te horen dat hij uitbehandeld was. In Shownieuws was destijds het item te zien dat je hieronder terug kan kijken...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.