Terug

Volg Shownieuws

Heftig! Temptation-Laura na deelname van fiets getrapt

Heftig! Temptation-Laura na deelname van fiets getrapt

Nieuws

3 mei 2019, 11:39

Temptation-Laura krijgt sinds haar deelname aan Temptation Island bergen aan kritiek over zich heen. Veel kijkers van het programma vinden haar saai en ook de verleiders op het eiland staan niet te popelen om met haar op dreamdate te gaan. Maar nu schijnt het 'brave' meisje nu ze weer thuis is, van haar fiets te zijn getrapt.

In de nieuwste aflevering van Temptation Gossip vertelt Laura openhartig aan presentatrice Olcay Gulsen hoe ze het vindt dat veel mensen haar bestempelen als saai. "Ergens heb ik iets van: het is niet zo dat als je niet elke avond hard feest,  je direct saai bent. Je hebt rustige personen en ik ben ook wel een rustiger persoon, maar ja... Ik wil ook wel zeggen: hoe ik op tv kom, is niet..." Olcay maakt haar zin af: "Hoe je echt bent..."

Verder legt Laura uit hoe ze omgaat met alle reacties. "Het is nooit leuk om negativiteit over je heen te krijgen. Als het echt van die kleine dingetjes zijn, dan denk ik: ik zet me eroverheen. Ik laat me niet op mijn kop zitten door mensen die me niet kennen." Maar helaas blijft het niet bij enkel opmerkingen die ronddwalen op internet. "Het komt voor dat ik op straat na wordt geroepen.  Bijvoorbeeld, laatst gebeurde het dat er iemand naar me toe kwam... Ik was op de fiets en ik was aan het wachten bij het stoplicht en die persoon heeft tegen mijn achterwiel getrapt, en ik ben gevallen met m'n fiets. Hij heeft nare dingen geroepen. Ik ben zo snel mogelijk overeind gekomen en naar huis gefietst."

Arme Laura! En dat terwijl ze helemaal niet zo heel saai blijkt te zijn. In de vorige aflevering van Temptation Gossip vertelde Roger, inmiddels de ex van Laura, dat hij vaak seks met haar had. Zo hadden de twee seks in een broodjeszaak, de bioscoop en zelfs op de terugweg naar huis in het vliegtuig! "Laura heeft wel een hoog libido. Met Laura heb ik heel veel seks", vertelde Roger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.