Terug

Volg Shownieuws

Hoera! Een bijzondere dag voor K3

Hoera! Een bijzondere dag voor K3

Nieuws

6 nov 2019, 08:51

Een heel bijzondere dag voor de drie meiden van K3. Het is woensdag precies vier jaar geleden dat Hanne, Marthe en Klaasje de nieuwe K3 werden...

Vier jaar geleden werd hun hele leven volledig op zijn kop gezet nadat ze K3 zoekt K3 wonnen. Op Instagram blikt Hanne terug op de afgelopen jaren als K3'tje. "Ongeloof. Dat woord beschrijft de eerste maanden nadat wij K3 zoekt K3 wonnen. Ons leven stond na 6 november echt volledig op zijn kop! Na een goed feestje gingen we meteen fotoshoots doen, inzingen, dansles en zangcoaching volgen, videoclips opnemen, meet and greets doen én vertrokken we uiteindelijk op de grote afscheidstour met onze grote voorbeelden Karen, Kristel en Josje." begint de roodharige zangeres haar post.

In het begin vond Hanne heel veel dingen erg eng maar inmiddels voelt ze zich als een vis in het water en is ze nog iedere dag enorm dankbaar voor haar nieuwe leven. "Wat een prachtig leven hebben jullie ons gegeven. Ik ben zo dankbaar dat dit alles ons is overkomen. We werken hard om te blijven verbeteren, om zo’n goed mogelijk resultaat te bekomen en we geven alles van onszelf om iedereen trots te maken. Na 4 jaar K3, is ongeloof stilaan getransformeerd naar “genieten”. In het begin was er veel stress en angst voor het onbekende. Veel vragen en was ik zo streng voor mezelf. Door geweldige fans, mijn familie én het geweldige team achter K3 voelt het nu alsof alles in de plooi is gevallen."

Ondanks hun successen van de afgelopen vier jaar, is Hanne nog altijd erg streng voor zichzelf. "Begrijp me niet verkeerd: ik heb nog steeds kriebels voor we opkomen in onze shows, nog steeds baal ik van een valse noot of een hese stem, maar bovenal word ik oprecht gelukkig van alles wat we doen,  Klaasje & Marthe, al die lachende gezichtjes, lieve woorden en het oorverdovende applaus. Vandaag zijn we 4 jaar K3. De tijd vliegt! Zo veel gedaan en nog zo veel leuke vooruitzichten. Bedankt allemaal om 4 jaar geleden in ons te geloven, bedankt om ons met open armen te ontvangen en bedankt voor de fantastische jaren! Cheers to many more years" schrijft Hanne op haar social media.

https://www.instagram.com/p/B4g9KqCh7aE/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/B4g9jxjh-yK/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.