Terug

Volg Shownieuws

Katja reageert op eigen seksonthulling!

BN'ers

2 okt 2019, 19:16

Katja Schuurman deed dinsdagavond in het programma Gert Late Night een pikante uitspraak waarbij ze onthulde dat ze met zeven mensen seks heeft gehad in een jacuzzi. Het 'sexy nieuws' sloeg in als een bom en op haar Instagram reageert ze op haar onthulling.

Zo schrijft de brunette: "Voor de goede orde: Ik heb het in #bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen."

Katja zelf wil vooral een statement maken met haar verhaal: "Ik ben open over veel dingen in mijn leven omdat ik daarmee een statement wil maken; De geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn."

Tot slot sluit de presentatrice af dat ze nooit meer in het openbaar over haar seksleven gaat praten: "Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven."

Overigens was dat niet het enige opvallende nieuws dat Katja onthulde in de latenightshow. Ze is namelijk ook weer aan het proberen om weer zwanger te worden!

https://www.instagram.com/p/B3HyWMnIVvg/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.