Terug

Volg Shownieuws

Kijkers steken terminaal zieke Cees (Utopia) hart onder de riem

Nieuws

26 nov 2019, 12:45

Oud-Utopiaan Cees is bedolven onder hartverwarmende brieven van kijkers. Vorige week riep Shownieuws op om brieven en kaarten naar 'Het Beloofde Land' te sturen om Cees te steunen. En daar is massaal gehoor aan gegeven.

De aanleiding voor deze actie is omdat Cees ongeneeslijk ziek is. Een paar weken geleden kwam de oud-inwoner zijn vrienden en het Utopia-terrein voor de laatste keer opzoeken. Hij deelde het bericht dat hij hard achteruit gaat en dat doktoren hem nog maar twee maanden te leven hebben gegeven.

In 2017 werd bij hem urether-kanker geconstateerd. Hij is daar toentertijd aan geopereerd en alles leek weer de goede kant op te gaan... tot er afgelopen jaar opnieuw kanker bij hem werd geconstateerd. Dit keer drie verschillende tumoren in zijn lymfeklieren. Cees heeft besloten om zichzelf niet te laten behandelen en te genieten van de kwaliteit van het leven, dit maakte hij afgelopen zomer bekend op zijn Instagram account.

https://www.instagram.com/p/B0KBYCsozV1/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.