Terug

Volg Shownieuws

Kjeld deelt allereerste foto met 'nieuwe liefde' Joy!

Kjeld deelt allereerste foto met 'nieuwe liefde' Joy!

Nieuws

26 dec 2019, 15:31

Kjeld Nuis en zijn vermeende nieuwe liefde en ploeggenote Joy Beune hebben op Instagram de allereerste foto van hen samen gedeeld. Met het kiekje lijken de twee hun relatie eindelijk Inta-official te maken!

De knappe blonde schaatsster blikt daarbij terug op het schaatsseizoen. "Een kerst in het hotel voor mij, maar een kerst op de bank voor jou. Ik heb niet het voorseizoen gehad dat ik had gehoopt. Geen wereldbekers geschaatst. Erg klote kan ik wel zeggen. Maar knop om en door, want aanstaand weekend zijn er weer nieuwe tickets te bemachtigen. Erg spannend, maar onwijs veel zin in! Ik ga er voor knokken, maar helaas heb jij je moeten afmelden, wat voor jou een pijnlijke beslissing was."

Ze hoopt dat hij er snel weer bovenop komt en er volgend seizoen weer bij is. "Al denk ik dat het alleen maar de juiste keuze is, want gezondheid gaat voor! Snel weer beter worden! Jij bent onmisbaar de rest van het seizoen. Vrolijk kerstfeest iedereen!" Kjeld kan de lieve woorden van Joy wel waarderen en schrijft in een reactie eronder: ''❤Lief.'' Waarop ook Joy weer reageert met een hartje.

https://www.instagram.com/p/B6gBgB3Jl7B/

Ook Kjeld deelt de foto van hen samen op zijn Instagram Story met de tekst: ''Merry Xmas.''

In april liet Joy al weten het ‘heel gezellig’ te hebben met Kjeld. Sinds 2018 is het uit tussen Kjeld en zijn geliefde Jill. Het stel was vijf jaar samen en zij kregen in 2017 zoontje Jax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.