Terug

Volg Shownieuws

Kjeld ontkent vreemdgaan niet

Nieuws

22 mei 2019, 10:51

Kjeld Nuis vertelt aan Viva geen traan van liefdesverdriet gelaten te hebben om de breuk met Jill met wie hij vijf jaar samen was en samen een kind heeft.

Nuis zegt: "Nee. Wel verdriet van de situatie. We hebben een zoontje van tweeënhalf, Jax. Het is verdrietig hem op te halen bij en te brengen naar degene van wie je zo veel hebt gehouden . Naar het huis waar we samen woorden. Dat is superheftig, maat het was mijn eigen keuze."

"Over die roddels wil ik niks kwijt", reageert de topschaatser op de vraag of hij vreemd is gegaan. "Ik wil eerst alles met Jill achter de rug hebben. Elke keer dat er over mij en Joy wordt gepraat of geschreven, is alles weer in rep en roer. Dan belt Jill me weer huilend op. Het is alleen maar olie op het vuur en dat is superkut."

Story wijst er nog fijntjes op dat de glasharde ontkenning van Nuis die hij in februari uitte, dus ietwat bijgesteld is. En ondertussen weet het blad ook nog dat er op Instagram een weinig verhulde hint van Joy te zijn is geweest, die zou wijzen op een relatie tussen Kjeld en haar.

https://twitter.com/GdenAantrekker/status/1131081051458232320?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1131081051458232320&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.shownieuws.nl%2Ftop-nieuws%2F2019%2Fdit-waren-patricia-paays-laatste-woorden-bij-het-overlijden-van-haar-vader%2F

https://www.instagram.com/p/BxnHTZGICMj/?utm_source=ig_embed

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.