Terug

Volg Shownieuws

KOEKOEK: Gaby Blaaser zonder ondergoed op de foto

Nieuws

29 mrt 2019, 17:40

Gaby Blaasser gaat steeds verder uit de kleren op social media. Op Instagram is te zien hoe de social media-fanatiekeling nu zelfs zonder ondergoed poseert.

Gaby is momenteel op Bali. Ze is hier aan het werk maar heeft hier ook mogelijkheid om "even te verdwijnen uit het drukke, snelle stadsleven en even helemaal tot rust te komen", vertelt ze.

De voormalige actrice gaat vaker schaars gekleed op de foto. Zelfs haar eigen vriend heeft er zo nu en dan zijn bedenkingen bij. Dat maakte Jaimy onlangs duidelijk in een reactie op een van haar foto's. ”Ik vind dit niet normaal, hahaha,” schrijft hij als reactie op de foto die zij vanaf Bali plaatste, waarbij zij het onderste deel van haar bikini lijkt los te willen trekken. Volgers zijn het hier mee eens en eentje schrijft: ”Ik ook niet, pik”.

Gaby en de Temptation-verleider zijn sinds kort een stelletje. Toen nog niet eens bekend was dat de relatie van Gaby en DJ Quintino was verbroken, werden zij al samen gespot op Valentijnsdag (video).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.