Terug

Volg Shownieuws

Deze GTST-er verlaat Meerdijk

Deze GTST-er verlaat Meerdijk

Nieuws

27 dec 2019, 11:15

GTST-personage Billy de Palma, beter bekend Lone van Roosendaal (50) gaat Meerdijk nu al weer verlaten. Met de komst van de blondine kreeg de serie er vanaf november 2018 een nieuwe soapbitch bij. De actrice heeft slechts een jaar deelgenomen aan het programma. Via haar Instagram laat Lone weten met de serie te stoppen. ‘Ik heb een leuke tijd gehad.’ Donderdag 2 januari zal Lone voor het laatst te zien zijn in GTST.

https://www.instagram.com/p/B6iMBCBlgtm/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

GTST is niet de enige acteerklus van Lone geweest, eerder was zij al te bewonderen in de musical Into The Woods en in de film Verliefd op Ibiza. Eerder maakten de makers van GTST al bekend dat zij de komende perioden grote veranderingen in de serie willen doorvoeren, ze willen zorgen voor meer bekendheid in verband met teruglopende kijkcijfers. Zo kreeg actrice Britt Scholte eind november plotseling te horen dat haar personage uit de serie werd geschreven, dit kwam als een klap bij haar binnen. Inmiddels is ze druk bezig met nieuwe klussen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.