Terug

Volg Shownieuws

Martien Meiland keert terug met nieuwe realitysoap

Nieuws

2 mei 2019, 20:23

De familie Meiland maakte tien jaar geleden een onvergetelijke indruk op televisiekijkend Nederland dankzij hun deelname aan het programma 'Ik Vertrek'. Ze vertrokken naar Frankrijk maar vanwege heimwee spatte hun droom toch uit elkaar. Nu tien jaar later geven ze het toch nog een laatste kans en vertrekken ze weer richting Frankrijk. Dit alles is te volgen in het nieuwe realityprogramma: Chateau Meiland

Tien jaar na hun eerste emigratie naar Frankrijk, gaat de familie een nieuwe uitdaging aan. "Over tien jaar doen we het niet meer, dus dit was het moment”, aldus Martien. De flamboyante verschijning verheugt zich ontzettend op het nieuwe avontuur. Hij denkt dat de samenwerking met zijn vrouw 'heel goed' zal gaan. "We hebben natuurlijk altijd een goede rolverdeling gehad, want dit keer gaat zij ook weer over het budget, en ik ga over de deco. Nou, dat wordt nog wat hoor!"

Bekijk hierboven het hele interview met Martien en zijn gezin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.