Terug

Volg Shownieuws

Tino Martin ging door een hel na relatiebreuk

Tino Martin ging door een hel na relatiebreuk

BN'ers

27 sep 2019, 08:04

Tino Martin heeft een heftige zomer achter de rug. De volkszanger maakte in augustus bekend dat zijn relatie na drie jaar op de klippen was gelopen, een mededeling die op veel media-aandacht kon rekenen. "Daarna ging ik door een hel: iedereen belde, appte."

"Journalisten stonden voor de deur", haalt Tino herinneringen op in de Volkskrant. "Ze hadden van anonieme bronnen vernomen dat er wat anders speelde. Ik denk dat ze op die redacties denken: wacht, zo makkelijk komt hij er niet vanaf. Vervolgens zoeken ze bronnen en hopen ze dat ze iets uit mijn reactie kunnen opmaken."

Tino kiest bewust wat hij zelf naar buiten brengt. "Als ik reageer, geef ik al lucht aan het verhaal, terwijl ik wil dat het ophoudt", legt hij uit. Toch begrijpt hij wel dat zijn privéleven nieuws is. "Die journalisten doen ook maar hun werk."

Shownieuws sprak met Tino begin september over de breuk:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.